A REŽIRA IH...

Sada je i službeno, 'Male laži' vraćaju se na male ekrane

11.12.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Neizvjesnosti oko nastavka snimanja serije 'Male laži' došao je kraj. Nicole Kidman i Reese Witherspoon potpisale su ugovore za snimanje druge sezone koju će najvjerojatnije režirati Andrea Arnold, redateljica filma 'American Honey'

Druga sezona uspješne serije također će imati sedam epizoda i, prema pisanju časopisa Vogue, u njima ćemo gledati većinu omiljenih glumaca iz prve sezone - Shailene Woodley, Alexandera Skarsgarda i Lauru Dern.

Scenarij za sve epizode ponovno piše David E. Kelley i on će se djelomično temeljiti na priči Liane Moriarty, autorice romana 'Male laži'.

'Oduševljena sam povratkom među ovu talentiranu ekipu umjetnika. Pruža nam se prilika da dublje uronimo u živote intrigantne i zamršene obitelji Monterey te donesemo još više njihovih priča publici koja ih je tako prigrlila i borila se za njihov povratak', izjavila je najavljujući drugu sezonu Witherspoon.

Najavljujući svoj povratak seriji, Nicole Kidman je rekla kako je nastavak snimanja nadahnut neodoljivim odgovorom publike diljem svijeta i podsjetila na začetnicu cijele priče Liane Moriarty i scenarista Davida Kelleyja, zahvaljujući kojem je realizirana.

'Sada je sve u rukama vizionarske filmašice Andree Arnold', rekla je Kidman.

Foršpan serije 'Male laži'

Podsjetimo, redatelj prve sezone Jean-Marc Vallée odbio je u startu pomisao na drugu sezonu, govoreći da je serija savršeno završila te 'kako nema ni načina ni razloga za stvaranje druge sezone'.

Osvajanje Emmyja za režiju i produkciju malo ga je ponijelo pa je iza pozornice izjavio kako bi bilo sjajno ponovno okupiti tim i snimati.

'Možemo li u tome uopće uspjeti, vidjet ćemo. Ali ja želim', rekao je tada Vallée, ali nakon toga su se proširile glasine da zbog nemogućnosti usklađivanja rasporeda odstupa iz projekta ta da u njegovu upražnjenu redateljsku stolicu žele posjesti redateljicu.

  • +5
Premijera nove HBO-ove serije Male laži Izvor: Screenshot / Autor: YouTube