kvaliteta života

Sandra Bagarić otkrila koja je njezina nova zdrava navika

02.02.2022 u 21:01

Bionic
Reading

Svatko od nas, u određenoj mjeri, svakodnevno je izložen stresu i s njim se nosi na različite načine. Glumica i operna pjevačica svaki dan istrči 20-tak kilometara i u prirodi provede bar sat vremena kako bi se opustila od raznih obaveza i osjećaja neizvjesnosti

'Moj suprug kaže da trčim, budući me ne može pratiti pa se brzo hodanje u našoj obitelji naziva trčanje', ispričala je kroz smijeh Sandra Bagarić u razgovoru za HTV-ovu emisiju 'Kod nas doma'.

Premda je prošle godine obilježila 25 godina karijere u zagrebačkom kazalištu Komedija, na njezinom izgledu se to ne vidi. Više puta je pričala o svojoj mladolikosti i vitkosti. Da ne hoda, kaže da bila kao mnoge operne pjevačice punijeg stasa budući da jako voli kuhati i jesti. Priznala da je da ne voli glamur.

'Imala sam nedavno nastup i čim sam došla doma skinula sam i crveni lak i ruž. U zadnje vrijeme samo kupujem pidžame i to one muške i trenirke. Seksipil je imati u sebi i erotičnost i ženstvenost i možeš biti u poderanoj trenirci a da netko kaže: 'Wooow'', poručila je glumica i operna diva.

TAJNA IZVRSNE FORME SANDRE BAGARIĆ

Operna diva Sandra Bagarić našoj novinarki Lani Živić otkrila ja koja je njezina nova zdrava navika te kako joj boravak u prirodi i grljenje stabala pomaže u postizanju ravnoteže i psihičke stabilnosti.

Objavljuje Kod nas doma u Srijeda, 2. veljače 2022.

'Jako nas bombardiraju ružnim vijestima tako da kroz to svoje trčanje se čistim, tražim ljepotu u prirodi, u nekom cvjetiću, suhom žutom listu koji pada na povjetarcu', opisala je Sandra Bagarić. Ranije je rekla da ljepota i zdravlje dolaze iznutra te da pazi što unosi u sebe vizualno, slušno i rješava se ružnih misli.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL