ZVIJEZDE SERIJE 'SEKS I GRAD'

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis progovorile o optužbama protiv Chrisa Notha za silovanje

21.12.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Glumac Chris Noth optužen je za seksualni napad na tri žene, a njihove optužbe Faca iz serije 'Seks i grad' je negirao. Njegove kolegice iz serije Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis progovorile su o optužbama na račun glumca

'Vrlo smo tužne što čujemo optužbe protiv Chrisa Notha. Podržavamo žene koje su se javile i podijelile svoja bolna iskustva. Znamo da im je to moralo biti jako teško učiniti i pohvaljujemo ih za to', napisale su glumice serije 'Seks i grad' u zajedničkoj izjavi koju su podijelile na društvenim mrežama.

U priči objavljenoj prošloga tjedna, Notha su dvije žene optužile da ih je seksualno napao. Ženu koja je svoju priču iznijela pod nadimkom Zoe, glumac je navodno silovao u stanu u Los Angelesu 2004. godine. Tvrdi da su se upoznali u visokoprofiliranoj tvrtki iz LA-ja koja ima veze sa slavnim osobama poput Notha.

Druga žena, koja je s pričom izašla pod pseudonimom Lily, tvrdi da ju je Noth pozvao u svoj stan u New Yorku 2015. godine nakon što su večerali i pili. Lily, koja je u to vrijeme imala 25 godina, kaže da je glumca upoznala radeći u lokalnom noćnom klubu.

Noth, koji je od 2012. godine u braku s Tarom Wilson, opovrgnuo je te optužbe i obje situacije okarakterizirao kao sporazumne.

  • +3
Chris Noth Izvor: EPA / Autor: TRACEY NEARMY

'Optužbe koje su protiv mene iznijeli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i desetljećima prije, kategorički su neistinite. Ove su priče mogle biti i od prije 30 godina i od prije 30 dana, ali ne uvijek znači ne, i to je granica koju nisam prešao. Teško je ne biti sumnjičav prema vremenu u kojem su se pojavile ove priče. Nisam siguran zašto se sad pojavljuju, ali u ovo sam siguran: nisam napao te žene', rekao je Noth.

Međutim, u petak se javila i treća žena s optužbama protiv Notha za seksualni napad. U priči objavljenoj u Daily Beastu, žena pod pseudonimom Ava tvrdi da ju je Noth seksualno napao 2010. godine dok je kao 18-godišnjakinja radila u restoranu u New Yorku.

  • +14
Moda u seriji 'I tek tako...' Izvor: HBO / Autor: HBO

Glumac je priopćenjem demantirao optužbe i te žene. 'Priča je potpuna izmišljotina, a navodni podrobni iskazi zvuče kao loša fikcija. Kao što je Chris jučer izjavio, on nije i nikad neće prijeći tu granicu', rekao je predstavnik Notha.

U ponedjeljak su Universal Television i CBS potvrdili da Noth više neće snimati seriju 'The Equalizer', da ga se neće moći vidjeti u nadolazećim epizodama koje su već snimljene, kao ni u budućim ponavljanjima epizoda koje su već emitirane.

S pojavljivanjem priča s optužbama, Noth i njegova agencija su se razišli, a u petak je potvrđeno za časopis People da je glumca odbacila agencija A3 Artists.

'i tek tako...'

[FOTO] Izvukli smo najbolje modne kombinacije iz novog poglavlja kultnog 'Seksa i grada'; pogledajte što sad nose slavne Njujorčanke

Pogledaj galeriju