ZABAVNI TRENUCI MAME I KĆERI

Serena Williams raznježila fanove dirljivim videom u kojem pjeva i pleše sa svojom malenom nasljednicom

12.06.2020 u 19:54

Bionic
Reading

Otkako je postala majka malene Alexis Olympije Ohanian Jr. tenisačica Serena Williams drastično je promijenila svoju rutinu. Osim napornih treninga, njezina svakodnevica u protekle dvije godine uključuje konstantnu brigu o kćerkici koja je dobila ime po ocu, poduzetniku Alexisu Ohanianu. Tenisačica je nedavno na Instagramu fanovima otkrila kako ona i njezina mezimica krate dane u karanteni

Serena Williams i njezina dvogodišnja kćerkica Alexis Olympia postale su zvijezde Instagrama zahvaljujući videu koji je slavna tenisačica objavila na svom profilu.

Odjevene u identične kostime Disneyeve princeze Belle američka tenisačica i njezina malena nasljednica zaplesale su i zapjevale uz tematsku pjesmu iz filma 'Ljepotica i zvijer' i svojim nastupom oduševile fanove.

Mnogi roditelji koji su se susreli s pandemijom koronakrize dobro znaju da zabaviti djecu u izolaciji nije nimalo lako. Djeci je teško objasniti zašto svaki dan moraju ostati zatvoreni u kući i zašto se ne mogu družiti s prijateljima, pa trenutna situacija zahtjeva dodatan trud i kreativnost.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Keeping busy

Objavu dijeli Serena Williams (@serenawilliams)

'Samo radno', napisala je Williams uz video u kojem ona i Alexis plešu u dnevnom boravku. Video slavnog dua je u 24 sata pregledalo više od 2,2 milijuna pratitelja, a Serenini obožavatelji poručili su tenisačici da im je video popravio dan.

'Mislim da mama u ovom uživa više nego kćer', našalio je jedan pratitelj, dok je drugi poručio: 'Ne postoji ništa što ova žena ne može'.