zgodne splićanke

Severina i Danijela: Život ih je ponovo spojio

01.12.2017 u 14:25

Bionic
Reading

Na estradi ne vladaju samo sitni interesi i nezdravo rivalstvo. Dvije splitske pjevačice najbolji su dokaz da na našoj sceni itekako ima i zdravih prijateljstava. Poznanstvo od najranijih dana između Severine i Danijele Martinović tijekom godina je postalo toplo i blisko pa je rezultiralo i zajedničkom glazbenom suradnjom

Da su blisikije nego ikad Danijela Martinović često ističe na profilima društvenih mreža, a uz najnoviju zajedničku fotografiju sa svojom splitskom kolegicom Severinom koju je objavila na Facebooku je dodala hashtagove 'zauvijek zajedno' i 'sestre'.

'Idući tjedan snimaju pjesmu 'Sestre'. Bit će to zajedički duet i drugi singl kojeg Severina producira za Danijelu nakon vrlo dobro prihvaćenog singla 'Telefon'. Danijela trenutno radi na svom novom albumu. Život ih je ponovo spojio. Zajedno su počele Danijela u grupi Magazin, Severina solo karijeru, a jedno vrijeme su čak stanovale povremen u iznajmljenom stanu!', prisjetio se za tportal izvršni producent Danijele Martinović, Edwin Softić.

  • +5
Danijela Martinović i Severina Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Iste ulice, riva, Mozaik, gdje je valjda počeo svatko tko je želio pjevati. Nakon završene srednje škole postala sam pjevačica Magazina, a Seve je gradila samostalnu karijeru. Viđale smo se na snimanjima, po hotelima, u glazbenim studijima', izjavila je ranije Danijela Martinović

  • +24
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Pjevačice su se posebno zbližile radeći skupa na mjuziklu 'Naša bila štorija'. Prije toga su skupa bile na odmoru u Dubaiju, a Severinu je Danijela s Petrom Grašom posjećivala u bolnici dok je bila u drugom stanju.

Severina je zaslužna za Danijelin novi imidž ‘famme fatale’ i novi zvuk.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Promo fotografije / Autor: Srecko Rundic