BOLNO ISKUSTVO

Slavnu glumicu tračali su zbog promjene izgleda i to dok je sjedila pored njih

11.09.2019 u 17:11

Bionic
Reading

O glumici Renee Zellweger kružile su 2014. godine glasine da se podvrgnula plastičnim operacijama. Nad njezinim navodno promjenjenim izgledom javnost se zgražala, u što se i osobno uvjerila vozeći se podzemnom željeznicom

O poniženju koje je doživjela prije pet godina, kad su nakon njezinog pojavljivanja na crvenom tepihu krenule glasine da se podvrgnula plastičnim operacijama, 50-godišnja Zellweger je razgovarala s Jessom Cagleom na jednoj njujorškoj radio postaji.

U vrijeme kolanja tih glasina, Renee je vozeći se londonskom podzemnom željeznicom sjedila pored dvije žene i muškarca koji su razgovarali o slavnim osobama.

'Razgovarali su o Hollywoodu i o tome koliko su holivudske dame blesave, a pogotovo Renee Zellweger', prisjetila se bolnog iskustva Renee čije je neznane suputnike mučilo to što je promijenila izgled.

'Kako je to mogla učiniti? Zašto je napravila operaciju lica, kao da mi to nikad nećemo saznati?', neka su od pitanja na koja su pokušali naći odgovore, konstatirajući kako više ni ne sliči na sebe.

'Jednostavno, ne možeš napraviti nešto zbog čega nećeš izgledati više isto, jer mi očekujemo da izgledaš baš tako kako izgledaš', iznosio je svoje argumente muškarac.

Renee se prisjeća kako je pomislila da stvari postaju sve zanimljivije, ali vlak je stigao do njezine stanice i morala je sići dolje.

Dok je čekala da se otvore vrata, još uvijek je čula tog muškarca koji je i dalje pričao koliko je glupa.

'A onda je podignuo pogled i zaustio: 'O Bože, nisi valjda – jesi! O moj Bože, ali ti izgledaš poput sebe!', na što sam mu odgovorila 'Da, zanimljivo je kako te stvari djeluju. Zar ne?', prisjetila se Renee.

Iako ju je taj razgovor povrijedio, Renee se nije dala pokolebati i pokušala je odagnati negativne misli koje su joj se motale po glavi. Kaže da doživljavanje toga i samo na trenutak može biti vrlo bolno, ali na sreću ne živi u tome.

'Pojave se takve stvari tu i tamo u mom životu, ali uglavnom nisam upućena u njih dok mi netko ne javi. Sama to nikad ne tražim', kaže Renee i dodaje da ima i pametnijeg posla.

Krajem rujna u kina stiže film 'Judy', u kojemu je Renee utjelovila posrnulu holivudsku zvijezdu Judy Garland.

Renee Zellweger na filmskom festivalu u Torontu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.