UVIJEK DUHOVITA

Snimka koja će vam uljepšati dan: Chrissy Teigen u izolaciji organizirala neobično vjenčanje

30.03.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Kako bi sebi, ali i svojoj obitelji, olakšala boravak u izolaciji, manekenka i supruga pjevača Johna Legenda odlučila je organizirati vjenčanje plišanih igračaka njezine trogodišnje kćeri Lune. Kako bi sve bilo savršeno, za ovaj se događaj pripremala danima, a sve je podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama

Kako bi usrećili svoju trogodišnju kći Lunu, Chrissy Teigen i John Legend spremni su učiniti apsolutno sve. Tako je ovih dana 34-godišnja manekenka pozvala svojih 28,8 milijuna pratitelja na Instagramu da budu svjedoci jedne velike ljubavi koja je proteklog vikenda ovjekovječena i brakom.

Uvijek spremna za dobru zabavu, Chrissy Teigen danima je pripremala sve kako bi dan iz snova za dvoje plišanaca, zečice i janjeta, bio savršen - napravila je tortu za vjenčanje, po terasi njihova doma posula latice ruža, a čak je angažirala i svog supruga, slavnog pjevača Johna Legenda, da svojim glasom uljepša ceremoniju.

Ona sama preuzela je najvažniju ulogu, onu matičara, koji je vjenčao plišance koje je do improviziranog oltara dovela malena Luna. Sama ceremonija išla je uživo na njezinom Instagram Liveu i oduševila je sve.

  • +2
Chrissy Teigen i John Legend Izvor: EPA / Autor: Lise Aserud