PRAVA PODRŠKA

Suprug Blanke Vlašić ne krije koliko je ponosan na nju, evo što joj je poručio

17.08.2022 u 09:24

Bionic
Reading

Ruben Van Gucht, suprug naše istaknute sportašice oduševio je novom objavom na društvenim mrežama. Jasno je dao do znanja što misli o uspjesima popločenoj karijeri svoje supruge s kojom očekuje dijete

Belgijski sportski novinar javio se svojim pratiteljima putem Instagrama novom fotografijom koja je naprosto sve oduševila. Naime, pozirao je uz ploču s Blankinim imenom koja se nalazi na Zapadnoj obali, zajedno s pločama posvećenima drugim splitskim sportašima koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama.

Uz to je u opisu svoje fotografije napisao: 'Ono što je ona napravila, ostat će zauvijek. Možeš biti jako ponosna na sebe, Blanka'. Javno je svima pokazao koliko je ponosan na nju i kolika joj je potpora u svemu što radi.

Inače, par je u svibnju sve iznenadio kada je putem društvenih mreža poručio da su se u potpunoj tajnosti vjenčali te da očekuju svoje prvo dijete. 'Rekli smo DA! Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet', radosno je tada napisala Blanka.

Ruben inače radi kao voditelji na belgijskoj televiziji VRT. Radi kao komentator nogometnih utakmica, a poznat je i kao komentator biciklističkih natjecanja. Studirao je komunikologiju na belgijskom fakultetu VUB-u. Posljednje tjedne par provodi u Blankinom rodnom Splitu, te uživaju u morskim radostima, a ona ponosno pokazuje kako napreduje njezina trudnoća.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX