CANSU DERE

Sve ljubavi fatalne Turkinje

07.03.2013 u 21:17

Bionic
Reading

Lijepu Cansu Dere upravo je uloga u seriji 'Sila', koju je dobila 2006, gurnula u glumačku orbitu, a ona, čini se, voli muškarce koji je nasmijavaju

O ljubavnom životu prekrasne 32-godišnje Cansu Dere nije se razglabalo dok nije počela glumiti u 'Ezelu'. Naime, kada je počelo snimanje tog serijala, Cansu je bila u vezi s turskim komičarom Cemom Yilmazom, s kojim se spetljala na snimanju filma 'Yandim Ali'.

Ubrzo nakon snimanja Cansu ga je ostavila, i to otprilike u isto vrijeme kada je svoju tadašnju djevojku, još jednu glumicu, ostavio glavni glumac 'Ezela' Kenan Imirzalioglu, turski James Bond.

Istanbulski mediji su ih odmah proglasili novim parom, a oni to nikada nisu potvrdili, a onda je Kenan priznao da je homoseksualac.

Cansu Dere je u međuvremenu imala još jednu istaknutu ljubavnu vezu, i to s komičarom, 46-godišnjim Okanom Bayulgeonom, s kojim je bila gotovo dvije godine.

Problematičnu Cansu su prije nekoliko godina mediji uhvatili na zub. Naime početkom 2010. ostala je bez vozačke dozvole na šest mjeseci zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, čega se nije pridržavala, pa je mjesec dana kasnije uhvaćena za volanom bez vozačke dozvole.