ŽENA IZ PROŠLOSTI

Svi ponovo govore o propalom braku Bradleyja Coopera i Jennifer Esposito: Brze zaruke, vjenčanje i još brži razvod

27.02.2019 u 14:04

Bionic
Reading

Svoju su romansu dugo krili od javnosti, a onda su se zaručili i odlučili stati pred oltar. Brak je trajao samo četiri mjeseca, a razlozi razvoda nikada nisu jasno navedeni. Jennifer Esposito možda je bila prva ljubav Bradleya Coopera, ali sigurno ne najveća

Prošlo je dugih dvanaest godina otkako se u medijima pisalo o ljubavi glumac Bradleya Coopera i glumice Jennifer Esposito, ali trenutna situacija i kemija s Lady Gagom na površinu je ponovno izvukla ovu davno zaboravljanu romansu. Cooper i Esposito počeli su hodati nekoliko mjeseci uoči svečane dodjele Zlatnih Globusa 2006. godine. Iako su u početku krili svoju vezu, na crvenom tepihu te su se zime pojavili držeći se za ruke i potvrdili ono što se dugo nagađalo.

O njihovoj davnoj romansi ponovno se pročulo nakon što je Jennifer nepromišljeno komentirala duhovitu objavu Davida Spadea u kojoj naslućuje da se nešto zbiva između Gage i Coopera.

Iako je napisala tek 'Ha', svjetski su se mediji raspisali o njezinoj reakciji na život bivšeg supruga, a onda je sve i objasnila. 

'Jednostavno sam bila iznenađena javnim istupom Davida Spadea o nečem o čemu sada svi govore, a tiče se mog bivšeg. Doslovno sam se nasmijala toj objavi i mislim da mi to ima pravo biti smiješno. Ne znam koga sam točno uspjela uvrijediti izjavom 'ha'. Zanimljivo, kraj toliko toga što se događa u našoj zemlji, upravo je moj komentar dobio na važnosti', rekla je Esposito.

Brze zaruke, vjenčanje i još brži razvod

U to vrijeme Bradley je radio na seriji 'Alias' u kojem je igrao s Jennifer Garner dok je njegova odabranica glumila u hit seriji 'Zakon i red'. Već u listopadu objavili su svoje zaruke što je mnoge šokiralo, a u prosincu priredili vjenčanje.

Magazin People nekoliko je tjedana nakon dobio potvrdu da je slavni par stao pred oltar i ozakonio svoju vezu. Vjenčanje je održano na jugu Francuske i to kao mala ceremonija za najbliži krug ljudi

No, nevolje u raju brzo su počele, prema nekima čak i prebrzo. Samo četiri mjeseca nakon vjenčanja par je objavio da se razvodi. 'Jennifer Esposito predala je papire za razvod i sve moli za poštivanje privatnosti u ovom trenutku', rekao je glasnogovornik glumice, dok je Bradleyjev asistent dodao da je odluka o razvodu bila obostrana te da su oni već neko vrijeme živjeli razdvojeno.

Iako nikada više nakon toga nisu progovorili o svom braku i razlozima prekida istog, jedna je knjiga bacila novo svjetlo na razvoj događaja. Jennifer je 2014. objavila knjigu memoara pod nazivom 'Moja život s celijakijom, što vam liječnici ne govore i kako naučiti ponovno živjeti', a u njima se između ostalog dotakla i jednog svog životnog partnera kojem nije htjela otkriti ime. Spornog muškarca Jennifer opisuje kao vrhunskog manipulatora.

'Bio je duhovit, pametan, arogantan i vrhunski manipulator. Nije me privukao svojim izgledom već sjajnim smislom za humor u kojem sam uživala. Iako je bio zabavan imao je i svoju negativnu stranu. Osobnost mu se mijenjala kako vjetar puše.'

Svaka nagađanja da je u ovim stihovima opisala svog bivšeg supruga Coopera, Esposito je izignorirala i navela kako je u knjizi naglasak na njezinoj bolesti, a ne ljubavnom životu.

Iste godine kada je izašla njezina knjiga, Jennifer se ponovno udala, ovoga puta za javnosti nepoznatog manekenka, Britanca Louisa Dowlera. Vjenčali su se u New Yorku te su i danas u braku.

Nova ljubav i poslovni uspjesi Bradleya Coopera

Nakon niza uspješnih filmova, od kojih publika sigurno najviše pamti komediju 'Mamurluk', Cooperu se ponovno posrećilo u ljubavi. 2015. godine prohodao je sa supermodelom Irinom Shayk, s kojom je u početku također skrivao vezu. Ona je netom prije toga prekinula s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Nakon gotovo dvije godine veze, par je dobio dijete, kćerkicu Leu De Seine. Zajedno žive u New Yorku gdje su nedavno kupili luksuznu vilu na Manhattanu. O svojoj ljubavi tijekom posljednje četiri godine nikada nisu javno govorili, a nasmijanim zajedničkim pojavljivanjima pokušali su stvoriti sliku idealnog para.

  • +9
Irina Shayk i Bradley Cooper s kćeri Leom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, njihov je odnos posljednjih tjedana doveden u pitanje jer se nevjerojatna kemija osjeća između glazbenice Lady Gage i 44-godišnjeg glumca.