SJAJNA PLESAČICA

Seksi Albina izbezumila gledatelje pa se sada svi pitaju nosi li donje rublje ispod haljine

10.04.2022 u 22:56

Bionic
Reading

U petoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' kojoj je tematika ljubav, Albina je zaplesala sa svojim mentorom Mariom. Osim njezinih senzualnih plesnih pokreta, gledatelji su budno pratili njezino odvažno izdanje te razmišljali nosi li donje rublje ispod haljine s izrazito dubokim prorezom

Albina je prošle nedjelje u neprepoznatljivom izdanju zavladala plesnim podijem uz mentora Maria i quickstep. Ove nedjelje okušala se u rumbi za koju joj je kostimografkinja pripremila izazovnu haljinu s dubokim prorezom.

Pjevačica je inspiraciju za večerašnji ples pronašla u svom partneru kojega poznaje od malena i danas je s njim u sretnoj vezi. Ta ljubav Albinu najviše motivira, ispunjava i traje već dugo.

Albinin dečko, hajdukovac Ivan Ćalušić ali i ostatak gledatelja u publici kao i na malim ekranima budno su pratili svaki korak ove rumbe. Pritom nisu brojali korake i razmišljali je li zgodna Splićanka negdje pogriješila, već su gledali hoće li kojim pokretom otkriti previše golog tijela.

Naime, duboki prorez haljine koja ne trpi donje rublje, zamalo je otkrio previše, a Albina je tako još jednom istaknula svoju seksepilnu stranu.

Tek bliži pogled u cijeli stajling otkriva da je Albina zapravo bila i više nego spremna za ovaj nastup. Ispod haljine je nosila kombinezon boje kože koji je sjajno odradio posao kamuflaže.

  • +17
Ples sa zvijezdama 5.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja