pjevačica s američkom adresom

Tajči nedavno iznijela šokantno priznanje, a sad je opet otvorila dušu na temu 'body shaminga'

05.10.2023 u 14:54

Bionic
Reading

Tatjana Tajči Cameron je stigla u Hrvatsku. Ovih dana je predstavila svoj novi singl 'Holding Out My Hand' na kojom joj se pridružio Moti Giladi, nagrađivani izraelski glazbenik, scenski umjetnik i glumac s kojim se sprema za koncert koji će održati 11. listopada u Lisinskom u kojem nije nastupala od Eurovizije 1990. godine

Tatjana Tajči Cameron i Moti svoje će eurovizijske hitove, kao i probrane svjetske evergreene i domaće uspješnice izvesti uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a i pijanista Joea Kaplowitza, te pod dirigentskom palicom maestra Alana Bjelinskog, a za svoju novu pjesmu snimili su i spot koji je nastao u Zagrebu i Nashvilleu.

'Imamo prekrasan repertoar, meni najdraža pjesma 'Somewhere over the rainbow', to mi je zaštitnička pjesma, pjesma 'Smile', koja govori kako nakon svega što smo prošli još uvijek se možemo osmjehnuti tim pozitivnom osmijehom punim nade i optimizma. Nadam se da ću moći pjevati od svih tih silnih emocija', najavila je Tajči u HTV-ovoj emisiji 'Kod nas doma'.

Izvor: Društvene mreže

Tajči je nedavno otkrila kako je, dok je živjela u Zagrebu - bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Sada je progovorila o kritikama na račun izgleda s kojima se suočavala na vrhuncu slave, a dala je i savjet mladima koji se suočavaju s body shamingom.

  • +3
Tatjana Tajči Cameron Izvor: Pixsell / Autor: Lovro Domitrovic/PIXSELL

'Strašan je pritisak, ja imam tri sina koja su isto doživjela pritisak, jer ne odgovaraju tim nekim muškim standardima. Za tridesetu godišnjicu 'Hajde da ludujemo' izvukla sam narančastu haljinicu i gledam 'Kako sam bila tanka, mršava', kako su mi u to doba govorili 'kak si debela, daj noge, trbuh', a ja gledam i vidim 'nema me'. Na tome treba raditi i trebamo osvijestiti što je body shaming i kako voljeti svoje tijelo, svaku boru, sve takvo kakvo je', poručila je. 

'(NE)SLOMLJENA'

Emotivna ispovijest zvijezde 90-ih: Tajči predstavila knjigu u Zagrebu

Pogledaj galeriju

Na vrhuncu slave Tajči je otišla u Ameriku. Udala se osnovala obitelj i posvetila se duhovnoj glazbi. Teret popularnosti, emotivne traume, kao i želja za profesionalnim razvojem - razlozi su zbog kojih iz je otišla u anonimnost.

'Jako je teško ljudima to shvatiti, J-Lo ima sve asistente, ja to nisam imala, nekakvog wellness coacha. Kreativna energia sama po sebi daje život i ispunjava te, ali s druge strane moraš se odmoriti. Ta intenzivnost dođe do granice da čovjek pukne, ja sam bila toliko mlada. Intenzivna slava koja je bila posebna vrsta te popularnosti, rekla je Tajči na HTV-u.