ZVIJEZDE PJEVAJU

Tarik Filipović emotivno reagirao na Lejlino ispadanje iz showa: 'Nisi imala pravedan tretman'

29.04.2024 u 13:11

Bionic
Reading

Nakon što je u subotnjoj polufinalnoj večeri HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' ispala, između ostalih, i Lejla Filipović, na Instagramu se oglasio glumac i voditelj Tarik Filipović

Ove subote održana je polufinalna večer HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju' te su prolazak u finale osigurala tri para - Igor Barberić i Ivana Kindl, Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić.

Te večeri svoj su glazbeni put, barem u ovom showu, završili Ivana Mišerić i Alen Đuras te Lejla Filipović i Bojan Jambrošić, a upravo je ispadanje bivše misice najteže palo njezinom suprugu - voditelju i glumcu Tariku Filipoviću.

Što misli o ispadanju rekao je sam i to u emotivnoj objavi na Instagram Storyju. Nakon što je objavio isječak njihovog nastupa, uz koji je napisao: 'Bravo ljubavi', u idućem je Storyju napisao uz fotografiju Lejle i Bojana:

'Nisi imala pravedan tretman niti 'pole position'. Ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom. I dalje ćemo zajedno 'pjevat' što nam srce zna'. Lavovi o miševima nikad ne govore. A miševi o lavovima svaki dan... - pa sad vi vidite...'

  • +45
Zvijezde pjevaju, 5. emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Uz to je išla pjesma Amire Medunjanin 'Pjevat ćemo što nam srce zna'.

Inače, iduće subote održat će se i finale, nakon kojeg ćemo doznati tko je najbolji poznati pjevač amater u ovoj sezoni 'Zvijezde pjevaju'.