kako vam se sviđa

Tončica Čeljuska promijenila boju kose

12.05.2017 u 12:50

Bionic
Reading

S dolaskom proljeća dugogodišnja plavuša, HRT-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska odlučila se osvježiti svoj izgled i napraviti veliku promjenu. Uvijek je bila poznata i po dobrom stilu te je pokazala svoju novu, trendovsku crvenu boju kose s kojom mami uzdahe na svakom koraku

'Uvijek sam bila sklona crvenkastim tonovima. Čak sam u jednoj fazi bila crvenokosa, ali već  godinama sam  plavuša. Trend crvenokosih ovog proljeća mi se učinio zgodnim. Imala sam povjerenja u svoju frizerku , znala sam što želim i ispalo je sjajno', pohvalila se Tončica. Kroz život nije bila sklona drastičnim promjenama.

'Zaželjela sam se nečeg novog, trebala sam neki novi touch i odlučila sam se za novu boju kose. Kad je riječ o odjevnom stilu nisam pretjerano sklona njegovom mijenjanju. Vjerna sam tom nekom svom izričaju s naglaskom na ženstveno,  profinjeno, klasično s obzirom na posao s kojim se bavim. Pratim trendove, ali nisam njihov rob.  Moram se dobro osjećati u odjeći, to mi je ključni kriterij', ističe.

 

'Bila sam u posjeti kod kćeri u Bruxellesu pa kako je Pariz blizu išli smo ondje. Sa svoje  dvije kćeri uživala sam u vizurama ta dva prelijepa europska grada, to je bilo kratko putovanje tijekom blagdana. Putovanja nas obogaćuju , jer čim ti se mijenjaju kulise, mijenja se i percepcija.  Vidiš druge  gradove, ljude odmah se relativizira vlastita situacija. Treba putovati, to je najbolje što čovjek može doživjeti', ističe zgodna HRT-ovka.