raznježio fanove

Tony Cetinski dirljivim statusom prisjetio se nikad prežaljenog Toše Proeskog

26.01.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Da je živ, makedonski pjevač danas bi proslavio rođendan. Tuga zbog gubitka karizmatičnog i talentiranog glazbenika ne blijedi ni danas, a ne prođe rođendan ili obljetnica da njegov prijatelj Toni Cetinski ne napiše kakvu emotivnu poruku na društvenim mrežama

Toše Proeski bio je senzacija na području cijele regije. Zaludio je obožavateljice svojim vokalom i pjesmama, a bio je osobito omiljen i među svojim glazbenim kolegama. Iako su 2009. godine snimili duet 'Lagala nas mala', Tonyja Cetinskog je s Tošom Proeskim vezalo puno više od posla. Bili su veliki prijatelji, a međusobno su se nazivali braćom.

'Sretan ti 37. rođendan dragi moj bratko', napisao je Tony te objavio nekoliko fotografija na kojima se grli s Tošom.

Toše Proeski je rođen 25. siječnja 1981. u Makedoniji, u Prilepu. Tada nitko nije očekivao da će izrasti u veliku zvijezdu iako je već s 10 godina, na svom prvom nastupu kada je otpjevao 'Ave Mariju', sve ostavio bez daha. Nakon samo pet godina nastupio je na jednom makedonskom festivalu, nakon čega je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. Poginuo je u prometnoj nesreći 16. listopada 2007. godine u 26. godini života, kod Nove Gradiške, na autocesti A3 Zagreb – Lipovac, na putu iz Skopja prema Zagrebu. Njegov prijatelj i vozač, Georgij Georgijevski, izgubio je kontrolu nad osobnim automobilom i udario u teretni kamion. Toše je smrtno stradao na licu mjesta.

Sretan ti 37. rođendan dragi moj bratko #toseforever #tosezauvijek

A post shared by TonyCetinski.official⭐️ (@tonicetinski) on

  • +6
Tony Cetinski Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Lepoglavec & Pozitiv TV