ispunio san

Tony Cetinski pričao nam je o svom novom životnom pothvatu na kojem mu svi čestitaju

28.01.2020 u 19:55

Bionic
Reading

Nakon Emilije Kokić, Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Jacquesa Houdeka i Ivane Banfić, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih glazbenika također će se upustiti u prenošenje svog dragocjenog znanja i iskustva na druge. Njegova škola će, ispričao je za tportal, ipak biti posebnija od ostalih

Ova godina počela je odlično za našeg popularnog pjevača. Osim što je Tony Cetinski osvojio nominacije za čak pet uglednih glazbenih nagrada, sprema još jedan spektakularan koncert u Areni Zagreb 30. svibnja, a uz to u Opatiji, otvara školu pjevanja. Poznat kao osoba koja nesebično pomaže mladima, što je nebrojeno puta pokazao, pružit će priliku onima koji žele prije svega naučiti, ali i usavršiti svoje pjevanje.

'Škola će se razlikovati po tome što će uz osnove pjevanja, solfeggia, odnosno nekakve glazbene temelje graditi dva magistra glazbe. Uz to, razlika će biti što ću ja djecu regrutirati u trenutku kad se djeca profiliraju, razvijat će se škola dalje za studijska snimanja, prve probne snimke, upoznavanje sa studijima i plasman eventualnih polaznika naše škole na šoubiz tržište. To znači, diskografska kuća Hit Records uvijek je spremna pomoći mladima u njihovim karijerama i građenjima karijere. Osim što će dobiti prve korake osnovne glazbene naobrazbe i pjevanja, znači dobivaju taj dio šoubiz priče, odnosno moji satovi scenskog nastupa, plus tonska snimanja i eventualno jednog dana diskografski ugovor. Znači ne pušta se djecu da nauče pjevati pa kud koji, mili moji nego se ciljano usmjeravaju prema svojim prereferencama i onome što žele ali i u onome što je potražnja na glazbenom tržištu u cijeloj regiji', ispričao je za tportal Tony Cetinski. Dodaje kako upisi polaznika kreću 15. ožujka, a mjesto na kojem će škola raditi je Centar Gervais u Opatiji.

Podsjećamo, glazbenik je svoje vrijedno znanje prenosio na mlade pjevače kao mentor/član žirija u nekoliko natjecateljskih glazbenih showova. 'Imam iskustvo od 30 godina koje mogu i želim prenijeti na mlade, ali i mudrost koju sam dobio s godinama', izjavio je Tony. Nesebično pomaže mladim talentima te ih nerijetko ugošćuje na svojim koncertima.