'HTZ' U ZAGREBU

Tony u suzama ljubio ruku malene Kim

03.03.2010 u 12:23

Bionic
Reading

Kim Verson (16) svojom je izvedbom pjesme 'I Love You' Celine Dion oduševila žiri 'HTZ'-a, a Tonyju natjerala suze na oči

Tony u suzama

Malena Kim se pred žirijem na zagrebačkoj audiciji showa Hrvatska traži zvijezdu pojavila pomalo stidljivo, što je Tony primijetio i vrlo slikovito opisao: 'Izgledaš kao da si se stisnula u pranju.' Na izbor pjesme predsjednik žirija zakolutao je očima i prokomentirao tek: 'Zar baš moraš?', da bi se usred trećeg, četvrtog stiha dogodio veliki obrat, a Tonyjeva početna simpatična suzdržanost pretočila se u suzu.

Nakon izvedbe, osupnuti Tony kleknuo je pred Kim, poljubio joj ruku i pitao je: 'Otkud to dolazi?' Skromna djevojčica iz Nove Gradiške tek je odgovorila: 'Pa iz trbuha.'

Kasnije je izjavila da se pomalo bojala reakcija žirija, ali ne zbog pjevanja, već zbog sitnog stasa, dok ju je Tonyjeva reakcija, razumljivo, jako iznenadila.

Kim Verson trenutno je rodnu Novu Gradišku zamijenila Zagrebom, gdje se školuje u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga, a živi u učeničkom domu. Rastanak od roditelja teško joj je pao, ali vrlo brzo se naviknula na Zagreb koji joj nudi velike mogućnosti. Pjevački dar naslijedila je od roditelja koji su u mladosti pjevali u duetu, a u sljedećem krugu pokušat će oduševiti publiku još jednom interpretacijom Celine Dion.