POSEBNO ZNAČENJE

Umjesto u London, Meghan Markle s princem Harryjem odlazi daleko od kraljevske obitelji

29.04.2024 u 09:19

Bionic
Reading

Iako su mnogi gajili nade da će se Meghan Markle predomisliti i sa suprugom, princem Harryjem, ipak doći u London početkom svibnja, to se neće dogoditi. Umjesto putovanja u Veliku Britaniju, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa odlučili su otputovati u Afriku

Princ Harry ovog će svibnja napraviti popriličan broj kilometara. Na početku mjeseca sam će skoknuti do Londona, a potom bi, nakon što se vrati kući, trebao ponovno krenuti na put, no ovoga puta s voljenom Meghan.

No krenimo redom: 8. svibnja Harry stiže u London jer će u katedrali sv. Pavla biti održana misa u čast Invictus igara. Iako se nagađalo da bi s njim mogli stići i Meghan Markle, kao i četverogodišnji princ Archie i dvogodišnja princeza Lilibet, to se, čini se, neće ni ovoga puta dogoditi.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

To ipak ne znači da Meghan sjedi prekriženih ruku kod kuće. Naime, kako se doznalo, vojvotkinja od Sussexa pridružit će se suprugu na drugom putovanju u svibnju, tijekom kojeg će posjetiti afričku državu koja za njih ima posebno značenje.

Kako je svojedobno otkrila u svom propalom podcastu Archetypes, Meghan ima nigerijsko podrijetlo, stoga ovaj posjet nije imala namjeru propustiti.

  • +4
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Supružnike je pozvao načelnik stožera nigerijske vojske, najviši vojni dužnosnik, u posjet njihovoj zemlji. Harry ga je upoznao prošlog rujna na Invictus igrama u Düsseldorfu te nije puno razmišljao o tome bi li trebao prihvatiti njegov poziv.

Tada je i Meghan provela puno vremena upravo s nigerijskim timom, koji su joj dali i nigerijsko ime. Inače, ovaj posjet par će iskoristiti i za posjet raznim organizacijama, no točni detalji bit će naknadno poznati.