JOŠKO LOKAS I ENIS BEŠLAGIĆ

'Upitnik' se u ponedjeljak vraća na male ekrane

17.03.2010 u 20:51

Bionic
Reading

U ponedjeljak, 22. ožujka, Nova TV počet će emitirati kviz 'Upitnik', a vodit će ga komičar Enis Bešlagić te Joško Lokas koji je i autor kviza, koji je svojedobno bio jedna od najgledanijih emisija te vrste

'Upitnik' će se emitirati na programu Nove TV od ponedjeljka do petka, a kreće 22. ožujka u 18.50.

'Izuzetno sam sretan što se 'Upitnik' vraća na ekran u suradnji s Novom TV. Nadam se da su ga se gledatelji zaželjeli i da će ga mlade generacije jednako tako brzo zavoljeti. Voditi ovakav dinamičan kviz koji uz novac donosi i zabavu, bit će jednako zabavno raditi i meni i Enisu, koji također ima iskustvo s ovim formatom. Možemo reći da je s ovom ekipom 'Upitnik' u sigurnim rukama', izjavio je Joško Lokas, autor i voditelj 'Upitnika'.

Što se tiče same forme kviza, 'Upitnik' se nije puno promijenio; tu su četiri rubrike – 'Kultura', 'Sport', 'Zemljopis' i 'Povijest' te rubrika 'Jučer, danas, sutra' koja se otvara nakon tri točno odgovorena pitanja za mogućnost osvajanja jackpota. Novčani iznos za točno odgovoreno pitanje je 500 kuna, a fond jackpota kreće od početnih 5.000 kuna. Za sudjelovanje u kvizu, natjecatelji se pred početak emisije kvalificiraju telefonski u kvalifikacijskoj rundi koju uživo vodi radijski voditelj.