DIONICE SU RIJEŠENE

Uspjela je u svom naumu: Ovim je potezom Angelina Jolie napakostila Bradu Pittu i pritom još dobro zaradila

07.10.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Da ne odustaje lako, Angelina Jolie je dokazala i svojim posljednjim potezom nakon što je bez dogovora s bivšim suprugom Bradom Pittom prodala 50 posto svojih dionica vinarije Château Miraval, koju su imali u zajedničkom vlasništvu

Kako bi dodatno zakomplicirala sve pravne bitke koje s bivšim suprugom Bradom Pittom vodi na sudovima, Angelina Jolie odlučila se na nevjerojatan potez. 46-godišnja holivudska glumica prodala je 50 posto svojih dionica vinarije Château Miraval, koja se nalazi u sklopu istoimenog dvorca u njihovom vlasništvu, i to Tenute del Mondu, koji je dijelom grupacije Stoli.

Riječ je o imanju, koje se danas procjenjuje na 164 milijuna dolara, a gdje se par 2008. godine vjenčao i gdje su neko vrijeme živjeli sa svoje šestero djece.

  • +9
Angelina Jolie i Zahara Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Taj potez itekako iznenađuje budući da se Angelina Jolie nije držala dogovora iz prošlosti, a gdje je stajalo kako će bilo tko od partnera, ukoliko požele prodati svoj dio dionica, prvo ponuditi iste onom drugom. Ovo je zapravo njezina osveta bivšem suprugu kojem zamjera to što ne odustaje u bitki za skrbništvo, želeći imati zajedničko skrbništvo nad njihovo šestero djece.

SJAJI I BLISTA

Angelina Jolie ponovno izgleda kao u danima najveće slave

Pogledaj galeriju

Inače, upravo zbog namjere da proda svoj dio dionica, odvjetnici Brada Pitta već su se žalili na sudu, tvrdeći kako ga Angelina želi izgurati iz tog biznisa.