kratki predah

Uživa u čarima ljeta: Maja Šuput hvata boju u Istri i puni baterije

03.07.2020 u 09:47

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' godinama ne staje, a u zadnje vrijeme bacila se u poduzetničke vode pa ima još zgusnutiji raspored, radni tempo joj je još žešći. Odlučila je kratko 'napuniti baterije' pa uživa u ljetnim čarima zajedno sa suprugom Nenadom Tatarinovom

Višetjednu izolaciju maja Šuput je iskoristila za rad i ulaganje u sebe, gradeći svoju poslovnu budućnosti u ovim nesigurnim vremenima. U gustom rasporedu ukrala je nekoliko dana te je sa suprugom Nenadom Tatarinovim ponovo otišla u Rovinj odakle fanove časti atraktivnim fotografijama s bazena.

View this post on Instagram

🔥

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Njoj i suprugu u karanteni je, kako je izjavila - bio maturalac, nisu se razdvajali ni sekunde te su se još više zbližili. Kuhanje kod kuće koje im je za vrijeme tada bilo svakodnevica, supružnici su u Rovinju naravno - zamijenili restoranom. Maja je na Instagramu istaknula kako je to bila noć samo za njih dvoje.

'Sve se vraća, ali 90 posto stvari, barem što se tiče svadbi, prolongiralo se za 2021. ili za kraj godine, no neke su mladenke, koje su se na silu htjele udati, vratile svoje termine i krećemo! Vratili su se koncerti na otvorenom, ali velik broj angažmana koji su bili rezervirani otkazano je ili prolongirano za sljedeću godinu. Tako da ću prvi put u životu imati vremena ići na more kao svi hrvatski građani. To više neće biti tempo kakav inače imam, ali bit će posla', pohvalila se nedavno Maja u razgovoru za tportal.

View this post on Instagram

Just the two of us tonight 👫💞

A post shared by majasuput (@majasuput) on