u crnoj gori

Vanna osvanula u minici, fanovi joj pišu: 'Lijepa žena i njena sjena'

23.02.2024 u 17:24

Bionic
Reading

Prekrasna glazbenica i mentorica showa 'The Voice' otputovala je u Crnu Goru odakle se javila objavivši fotografije na Instagramu

Glazbenica Vanna često može čuti komplimente na svoj račun, a njezinu ljepotu često komentiraju obožavatelji na društvenim mrežama. Isto se dogodilo i sada kada je objavila galeriju fotografija iz sunčane Crne Gore, točnije iz luksuznog resorta 'One&Only Portonovi'.

Odjevena u nepogrešivu malu crnu haljinu koju je kombinirala uz oversized bijeli sako, pjevačica je zauzela nekoliko već poznatih 'pozerskih' poza te još jedanput izazvala val komplimenata.

'Ne znam kakvi ste za dušu, al za oči ste top', napisao je jedan obožavatelj, dok su drugi popularnim emojijima vatrica pokazali što misle o Vanninom looku.

Jednostavnu crno-bijelu kombinaciju pjevačica je začinila efektnim srebrnim salonkama prozirne potpetice danskog brenda Stine Goya.

Nakon uspješne sezone showa 'The Voice' u kojem je pobijedio kandidat tima Vanna, mentorica se posvetila i uspjehu Martina Kosovca pa s njim surađuje na njegovoj prvoj pjesmi koju ćemo večeras imati čast čuti na Dori.

  • +3
Martin Kosovec Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic