to se zove obiteljski sklad

[VIDEO] Scarlett Johansson i Colin Jost dobro se zabavljaju u braku, ali i u novoj urnebesnoj reklami

08.02.2022 u 19:35

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica i njezin suprug komičar u novoj reklami za Super Bowl 2022., snimili su nekoliko skečeva u kojem dočaravaju kako Amazonov uređaj Alexa može čitati njihove misli pa nehotice objavljuje ono o čemu Scarlett Johansson i Colin Jost 'trenutno razmišljaju'

Jedna od najplaćenijih holivudskih glumica i njezin suprug dobro su se zabavljali snimajući niz zabavnih 'priloga' za reklamu. Na primjer, kada se glumica jednog jutra valja po krevetu i kaže svom suprugu zvijezdi Saturday Night Livea: 'Sviđa mi se što možemo spavati', a Colin Jost zarije nos u jastuk. Sveznajuća Alexa (glasovna platforma s kojom se može razgovarati ili tražiti od nje sa odradi neke zadatke) tada kaže: 'Naručujem tekućinu za ispiranje usta od svježe mente', dok Scarlett Johansson ustaje i ispituje miris daha.

Snimili su i scenu u kuhinji kad komičar nešto počne pričati, a Scarlett se dosađuje pa Alexa uključuje blender da ga se ne može čuti. U jednom od skečeva Jost pita Johansson zabavlja li se ili ne dok radi scenu ljubljenja s nekim od 'vrućih' partnera, a ona ga uvjerava: 'To je najgore'. No, Alexa tada uključuje pjesmu 'Little Lies' od Fleetwood Maca.

Claudine Cheever, potpredsjednica brenda i marketinga za Amazon, rekla je za Variete da su dvije zvijezde bile 'jako angažirane u pisanju i smišljanju šala' za reklamu. 'Slavne osobe dobro funkcioniraju kada se rugaju sami sebi i spremne su se zabaviti sami sa sobom umjesto da se samo pojave i budu tu', rekla je Cheever.

Izvor: Društvene mreže

Podsjetimo, Scarlett i dvije godine stariji Colin zaručili su se 2019. godine nakon dvije godine veze, i dok je njoj to treći brak, njemu je prvi. Vjenčali su se na skromnoj ceremoniji u glumičinu njujorškom domu, što su kasnije potvrdili i na društvenim mrežama. Glumica je bila udana za francuskog novinara Romaina Dauriaca, s kojim ima 6-godišnju kćer, te za glumca Ryana Reynoldsa. Osim Romaina i Ryana, Scarlett je ljubila i Jacka Antonoffa, Jareda Leta, Josha Hartnetta i Seana Penna.

  • +3
Scarlett Johansson i Colin Jost Izvor: Profimedia / Autor: Paul Morigi / Getty images / Profimedia