NOVI IMIDŽ

Vrijeme promjene: Slavna Hurem opet ima novu frizuru

23.10.2019 u 15:06

Bionic
Reading

Glumica je zapamćena po svojoj dugoj, vatreno crvenoj kosi kakvu je imala dok je glumila sultaniju Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', no od tada je Meryem Uzerli kosu obojila više puta pa je tako bila plava, crna, ružičasta te naposljetku smeđa. S novom frizurom se, naravno, pohvalila na društvenim mrežama

Pored glumačkih afiniteta, Meryem Uzerli poznata je i po svojoj sklonosti za različitim modnim transformacijama. Brojni turski časopisi je predstavljaju kao jednu od rijetkih glumica koje ima svoj prepoznatljiv stil. Sada se odlučila za bob frizuru čija popularnost već godinama ne jenjava.

Proteklih pet godina Meryem Uzerli donijele su ispunjenje i sreću uz kćerkicu Laru. Nakon privatne drame koju je uspješno prevladala, blista kao nikad do sada. Podsjetimo, zbog zdravstvenog stanja napustila je snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni'. Iz Turske je otišla u Berlin na liječenje.

Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njezin tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete 'sve pokvariti'. Iz burne ljubavne priče je izašla jača no ikad, iako je iskreno priznala kako joj je zatresla tlo pod nogama.