EMOTIVNA POSVETA

Za devet godina ljubavi: Korana Gvozdić jednim videom otkrila je kako izgleda njezin život s Ivanom Šarićem

07.10.2021 u 22:10

Bionic
Reading

Komičar Ivan Šarić i marketinška stručnjakinja Korana Gvozdić slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a na njihovu dugogodišnju vezu uz romantični video na Instagramu osvrnula se sama Korana

Prvi tjedan listopada za Koranu Gvozdić i Ivana Šarića prolazi u proslavi devete godišnjice ljubavi. Na svom Instagramu, bivša manekenka podijelila je romantični video kojim je pokušala objediniti njihove zajedničke trenutke tijekom godina.

'Trebam te da me nosiš kao i na samom početku… Tu sam da se glupiram s tobom kad nas nitko ne gleda, tu sam da ti čuvam leđa - uvijek i zauvijek, tu sam i za modne savjete čak i sada kad ih (hvala Bogu) više ne trebaš. A što se plesa tiče? Imamo novog u ekipi, ja ću s guštom pričekati svoj red', napisala je Korana u opisu videa kojim je odlučila obilježiti devetu godišnjicu svoje veze s domaćim komičarom.

  • +5
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Korana i Ivan ovoga travnja dočekali su prinovu, no sretnu su vijest neko vrijeme odlučili zadržati za sebe i svoje najbliže. Premda je termin bio u lipnju maleni je na svijet stigao dva mjeseca ranije. Podsjetimo, Korana i Ivan zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova, a mali Oliver je stigao kao kruna njihove ljubavi.