EKSKLUZIVNI SADRŽAJ

Zanima vas kako izgleda iza kulisa novog poglavlja 'Seksa i grada'? Imamo dobre vijesti...

07.02.2022 u 12:33

Bionic
Reading

Nakon deset emitiranih epizoda reboot serije 'I tek tako', HBO pripremio je novu poslasticu za ljubitelje junakinja 'Seksa i grada' u obliku dokumentarca

Kasnih 90-ih, serija 'Seks i grad' osvojila je televiziju svojom iskrenom i urnebesnom perspektivom o ljubavi, odnosima i seksu, te stekla horde odanih obožavatelja. Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i impresivni dokumentarac nudi jedinstven pogled iza kulisa snimanja novog poglavlja, 'I tek tako…' s novim i povratničkim članovima glumačke ekipe, uključujući Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis, kao i scenariste, kostimografe, producente i ostatak ekipe - od kojih mnogi ponovno preuzimaju svoje prijašnje pozicije slaveći povratak Carrie, Charlotte i Mirande koje nastavljaju održavati prijateljstvo i kročiti životom u New Yorku.

Film sadrži intervjue sa Sarom Jessicom Parker, Cynthijom Nixon, Kristin Davis, Sarom Ramírez, Mariem Cantoneom, Davidom Eigenbergom, Evanom Handlerom, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Saritom Choudhury i Michaelom Patrickom Kingom, kao i s kostimografima Molly Rogers i Dannyjem Santiagom. Režiju filma potpisuje Fabien Constant, a izvršni producenti su Sarah Jessica Parker, Alison Benson, Lydia Tenaglia i Chris Collins.

  • +18
'I tek tako...' Izvor: HBO / Autor: HBO

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije 'I tek tako...', sve sezone serije 'Seks i grad', kao i oba 'Seks i grad' filma, dostupno je na HBO GO-u.

And Just Like That... The Documentary - Trailer Izvor: Društvene mreže / Autor: HBO Max