poželjela je sreću

Zavoljela je Hrvatsku: Za naše Vatrene navijala je i holivudska zvijezda koja snima u Zagrebu

06.12.2022 u 11:43

Bionic
Reading

Holivudska glumica već neko vrijeme boravi u Zagrebu gdje učestvuje u snimanju filma 'Canary Black'. Svaki slobodan trenutak koristi za istraživanje ovog grada, ali i za gledanje utakmica. Jučer je u ogledu s Japanom, navijala za našu nogometnu reprezentaciju

Kate Beckinsale je uoči jučerašnje utakmice s Japanom na Instagramu podijelila priču slavlja hrvatskih navijača te poručila: 'Sretno, Hrvatska!'.

Glumica je također navijala i za Englesku u utakmici sa Senegalom, što je također pokazala na društvenim mrežama. A pohvalila se i da je u pauzama od snimanja bila na zagrebačkom Adventu. Objavila je snimku s klizališta na Trgu kralja Tomislava. Bila je na klizanju bila s prijateljicom i to unatoč kiši. Nema sumnje, njezin boravak u našoj zemlji svakako će Hrvatsku popularizirati još više.

Podsjetimo, snimanje filma 'Canary Black' počelo je u listopadu i trajat će oko 50 dana, a riječ je o najvećem filmskom projektu koji se ikada snimao u Hrvatskoj. U filmu tumači ulogu Avery Graves, operativke CIA-je.

  • +19
Kate Beckinsale na snimanju noćnih scena u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac