bračni život

Živjeli su na kraljevskom dvoru i kitili se krunama i dijamantima, no prije odlaska na spavanje Meghan i Harry rade stvari kao većina nas

20.10.2022 u 11:38

Bionic
Reading

Baš kao i svaki drugi par, i kraljevski par Harry i Meghan, nakon što uspavaju djecu, prije odlaska na spavanje imaju svoju ustaljenu rutinu

Kada nisu 'kraljevski par', Meghan Markle i princ Harry žive obiteljski život koji se sastoji od normalnih aktivnosti poput pripreme doručka za djecu i biranja TV naslova od kojih brzo odustanu. S obzirom da je Meghan nekoć bila glumica, za pretpostaviti je da još uvijek gaji ljubav prema dobrim serijama i filmovima koje rado gleda s Harryjem. Uz to, priznala je da joj ni crtići nisu mrski.

Osim što prije spavanja glumica posveti malo vremena učenju francuskog jezika preko aplikacije 'DuoLingo', par voli igrati i 'Wordle'.

'Nakon što odvedemo djecu u krevet i malo igramo 'Wordle', ili ja odradim svojih deset minuta 'DuoLinga'... Nakon ove dvije stvari, ako uključimo TV, što je prilično rijetko, mi smo poput većine ljudi s beskrajnim, beskrajnim, beskrajnim traženjem dok se ne umorite od traženja toliko da na kraju ne gledate ništa' podijelila je Meghan .

Priznala je kako je veliki fan serije 'White Lotus', humoristične serije koja prati zaposlenike i goste fikcionalnog odmarališta.

  • +3
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim toga, Meghan gleda i crtiće sa sinom Archijem te priznaje kako joj čini zadovoljstvo proživljavati scene crtića kroz oči djeteta. Trogodišnji Archie veliki je obožavatelj crtanih serija za djecu 'Octonauts' i 'Storybots'.

Budući da i Meghan i Harry rade od doma, sretna je što može provoditi dovoljno vremena sa svojim najmilijima.