ukrali sve poglede

Zlatko Mateša i Blanka Kačer uživali zajedno u novom izlasku

25.10.2023 u 09:39

Bionic
Reading

U Hrvatskom državnom arhivu obilježen je Svjetski dan borbe protiv dječje paralize. Među brojnim uzvanicima bio je i bivši premijer, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora s kojim je došla i njegova nova partnerica i sveučilišna profesorica

Otkako su potvrdili da su par Zlatko Mateša i Zlatko Mateša često se skupa mogu vidjeti na raznim javnim događanjima gdje odmah privuku svu pažnju.

I ovog puta novi par se i modno uskladio - Mateša klasičan u crnom odijelu i bijeloj košulji, a njegova nova odabranica zablistala je u crnoj haljini upotpunjenoj crvenom torbicom. Za ovu prigodu lijepa Splićanka kosu je blago uvila, a osmjeh joj nije silazio s lica.

Prije koji dan pojavili su se na premijeri predstave o legendarnom Draženu Petroviću, koja se održala u zagrebačkoj Trešnji. Matešina nova partnerica pročelnica je Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija, a upravo je ona njihovu vezu i potvrdila na svojem profilu na Facebooku objavivši njihove prve zajedničke fotografije iz Mongolije.

U ZAGREBAČKOJ TREŠNJI

Poznata lica na premijeri predstave o Draženu; stigao i Zlatko Mateša s djevojkom

Pogledaj galeriju