ANA URŠULA NAJEV

Zvijezda 'Kumova' otkrila kakav je muškarac može privući

04.09.2023 u 13:00

Bionic
Reading

Počinju novi nastavci 'Kumova', popularne serije na Novoj TV, a među gledateljima omiljenim likovima je i Luce, koju glumi Ana Uršula Najev. Osim svojim talentom, ona javnost intrigira i privatnim životom te je otkrila kakav je muškarac može osvojiti

Ana Uršula Najev otkrila je da će se njezinom liku Luce u novim nastavcima 'probuditi majčinski osjećaji, dobit će neke poslovne ponude te će joj se otvoriti brojna vrata'.

U Brazilu joj žive majka i očuh, ali i šestogodišnja sestra, koje posjećuje kad ne radi. Bila je ondje u siječnju, a inače njezini najmiliji dođu ovdje svako ljeto. Ovo je prvo ljeto da nisu došli jer joj je mala sestra krenula u školu. Vide se najmanje jednom godišnje i ističe da joj je 'obitelj najvažnija stvar u životu'.

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Poznato je da se zgodna splitska glumica uspješno bavi i glazbom. Pjeva obrade poznatih hitova, no kad je riječ o autorskoj glazbi, 'još ne osjeća potrebu eksponirati se na taj način'.

krala je poglede

Atraktivna glumica iz serije 'Kumovi' oduševila je publiku pjevajući Olivera Dragojevića

Pogledaj galeriju

Ne želi ići na festivale i natjecati se u glazbi 'jer joj je taj koncept natjecanja u umjetnosti sulud'. Trenutno je, kaže, ne privlači biti dio glazbene estrade jer je posvećena glumi.

Progovorila je i o ljubavi. 'Ljubavni status ne otkrivam u javnosti, ali mogu reći da sam jako sretna i ispunjena. Muškarac me može osvojiti jednom stvari: poštovanjem. Nemam pravila i nemam tip muškarca, ljubav se naprosto dogodi. Ali ono što mogu reći jest da je najbitnija stvar uzajamno poštovanje i uzajamna potreba za obostranom srećom i osmijehom', istaknula je glumica.