tjedan odluke

Bilić iznenađujuće izbjegao otkaz, ali pod opasnim je ultimatumom!

23.10.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Uprava West Hama odlučila je Slavena Bilića ostaviti na klupi još neko vrijeme, ali morat će već ovaj tjedan dobrim rezultatima preokrenuti situaciju...

Bivši hrvatski izbornik doživio je razočaravajući poraz protiv Brightona u petak 0:3 na domaćem terenu i mnogi su vjerovali kako će mu uprava West Hama uručiti otkaz, jer momčad je na rubu zone ispadanja, iako ima kvalitetne pojedince.

  • +3
Slaven Bilić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne želim se skrivati iza ičega. Ovaj poraz je moja odgovornost i odluka je na upravi,' izjavio je tada Slaven Bilić.

Ipak, čelnici 'čekićara' odlučili su Slavenu Biliću dati novu priliku, unatoč zvižducima s tribina koji su se mogli čuti u posljednjim trenucima dvoboja s Brightonom.

Kako tvrdi britanski BBC, hrvatski strateg ima još dvije utakmice za pokazati da je u stanju preokrenuti situaciju. U srijedu u Liga kupu West Ham igra protiv moćnog Tottenhama, a onda u subotu protiv Crystal Palacea u Premiershipu.

Bilić koji je prema kladionicima trenutno prvi favorit za dobivanje otkaza u Premiershipu ima ugovor s londonskim klubom do kraja sezone, a jedan od vlasnika David Sullivan naglasio je da su spremni poštivati ga, osim ako situacija ne postane očajna. Na žalost našeg stručnjaka, baš takva se postati ako izgubi od Crystal Palacea...