Zvijezde Medveščaka

Dario Kostović i Saša Martinović uručili ključeve novog Citroëna C-Elyséea

14.03.2013 u 15:08

Bionic
Reading

PIK Vrbovec i Citroën Hrvatska organizirali veliko nagradno natjecanje na domaćim utakmicama KHL Medveščak Zagreb

Prošlog tjedna na utakmici KHL Medveščak Zagreb i Red Bull Salzburg u pauzi hokejaškog spektakla, održano je i finale velikog nagradnog natjecanja PIK Vrbovca i Citroëna Hrvatska. Pobjednik Tomislav Stanić kojem su danas i svečano uručeni ključevi novog Citroëna C-Elysée, u finalnu nagradnog natjecanja postigao je najveći broj pogodaka i na taj način zasluženo osvojio atraktivnu nagradu.

Popularni hokejaši KHL Medveščak Zagreb Dario Kostović i Saša Martinović uručili su ključeve Citroëna C-Elysée ponosnom vlasniku koji nije krio svoje oduševljenje:

Jako sam uzbuđen i jedva čekam sjesti u novi auto, a čim malo zatopli planiram otputovati na more. S obzirom da je ovo moj prvi limeni ljubimac, uistinu sam zahvalan PIK Vrbovcu i Citroënu Hrvatska na ovoj prekrasnoj nagradi.

Tijekom ovogodišnje hokejaške sezone posjetitelji su imali priliku uživati u brojnim uspjesima KHL Medveščak Zagreb, ali i sami iskušati svoju sreću na ledu u velikom nagradnom natjecanju PIK Vrbovca i Citroëna Hrvatska, u kojem se birao najuspješniji strijelac amater.

Dario Kostović, Tomislav Stanić i Saša Martinović

Dario Kostović, osim što je jedan od najboljih hrvatskih hokejaša, okušao se i u glumačkim vodama te je postao zaštitno lice novog TV spota PIK Vrbovca pod sloganom „PIK naresci brži od gladi“. Na pitanje kako se snašao u ulozi glumca na TV ekranima te je li kompliciranije igrati hokej ili glumiti, Dario Kostović iskreno je odgovorio:

S obzirom da sam profesionalni sportaš te svakodnevno treniram hokej, moram priznati da nemam veliku tremu kad izađem na led, što se ne bi moglo reći i za moj prvi izlazak pred kamere. No kako sam za PIK već odradio nekoliko 'filmskih' angažmana, postalo mi je bliže i moje novo zanimanje. Vjerujem da bih iskustvo ponovio jer je atmosfera na setu bila odlična, pa su na kraju dobra ekipa i zafrkancija pobijedili prvotni strah,a ja sam iskreno uživao radeći ovu kampanju.