SuperSport HNL

Mikanović se s pravom naljutio: Ispričavamo se njemu, Hajduku i svim našim čitateljima

10.05.2024 u 17:38

Bionic
Reading

Uoči nedavne utakmice 33. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Varaždina, koja se igrala na Poljudu, nekoliko igrača u zadnji tren ispalo je iz zapisnika. A jedan igrač Hajduka je nenamjernom pogreškom tportala prozvan, a to je Dino Mikanović

Naime, privremeni trener Hajduka Jure Ivanković zbog ozljeda nije mogao računati na Ivana Lučića, Lovru Kalinića, Darija Melnjaka, Mihaela Žapera, Leona Dajakua i Marka Livaju. Uz sve to zbog ozljede je u posljednji trenutak iz momčadi ispao i Dino Mikanović, a Hajduk je na kraju izgubio od Varaždina 1:0.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Tportal se ovim putem ispričava igraču Dinu Mikanoviću jer su prve informacije zašto nije u momčadi, koje smo objavili, bile pogrešne. Naime, u brzini smo pogrešno objavili informaciju koja nije službeno potvrđena novinarima. A točna informacija je bila kako su uoči same utakmice ispali' iz zapisnika Ismael Diallo i Emir Sahiti, koji su trebali zaigrati.

Prve informacije su bile kako nisu u momčadi zbog kršenja klupske discipline, iako se pisalo i o trzavicama, svađi.... Ovim putem se stoga ispričavamo igraču Mikanoviću, cijelom Hajduku i naravno našim čitateljima među kojima su i mnogi navijači Hajduka.

'Nisu bile čarke... Pokušavamo uvesti neke standarde, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar. Njih dvojica su malo iskočili iz kolosijeka. Nisu udaljeni trajno, od utorka se vraćaju u momčad', objasnio je nakon utakmice protiv Varaždina trener Ivanković.

Nekoliko dana kasnije, uoči nedjeljne utakmice u Puli protiv Istre 1961 (19.10 sati, MAXSport 1, MAXtv), u sklopu 34. kola SuperSport HNL-a, glasnogovornik Hajduka Božo Pavković pojasnio je situaciju u slučaju 'Sahiti i Diallo', a dotakao se i zabune oko Mikanovića:

'Dino Mikanović je nakon utakmice neprimjereno reagirao prema predstavnicima medija nakon neistinitih tvrdnji na tportalu. Nakon događaja je interno novčano kažnjen. Iznos je doniran udruzi 'Bilo srce'. Mikanović se ispričao odmah nakon događaja, ispričavam se i ja u ime Kluba', kazao je Pavković.

VIDEO sažetak pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
  • +15
Hajduk - Varaždin, SuperSport HNL (5.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic