Abraham se raspričao

Mladi engleski nogometaš iskreno rekao što zaista misli o Joseu Mourinhu i radu s njim; progovorio je o temi o kojoj mnogi igrači šute

07.10.2021 u 13:08

Bionic
Reading

Tammy Abraham, 24-godišnji engleski nogometaš, izjavio je kako nije uopće razmišljao o odlasku iz Premier lige ovog ljeta

Naime, Abraham je Chelsea ipak zamijenio odlaskom u Romu, a kaže kako je takvo mišljenje promijenio vrlo brzo nakon razgovora s Joseom Mourinhom, koji je došao u Romu i tražio njegov dolazak u glavni talijanski grad.

'Jose je imao cilj. Imao je i veliki utjecaj na mene u razgovorima prije mog dolaska u Rim. Apsolutno sam htio biti dio njegovog projekta', rekao je Abraham koji se nakon uvodnih utakmica u Romi vratio i u englesku reprezentaciju.

Ukupno je na startu sezone postigao četiri pogotka za Romu (sva natjecanja), od toga dva u Serie A gdje se trenutačno njegova momčad nalazi na četvrtom mjestu ljestvice.

„Uživam u Romi i uživam raditi kod Mourinha. Kod njega sam o taktici u ovih nekoliko tjedana naučio više nego kroz cijelu karijeru“, rekao je Abraham engleskim novinarima.

No, treba reći kako je Abraham jedan od rijetkih koji će ovako iskreno govoriti o svom aktualnom treneru. Naime, poznato je kako o sličnoj temi mnogi igrači ne žele govoriti. To nije uobičajeno, a Abraham je mlad i neiskusan i nitko mu neće zamjeriti.