VELIKI GAF NA SP-U

Sin legendarnog Nijemca glumio oca pa se osramotio pred cijelim svijetom!

23.05.2017 u 11:37

Bionic
Reading

Jonathan Klinsmann neće po dobrome pamtiti utakmicu SAD-a i Ekvadora na juniorskom U-20 Svjetskom prvenstvu ovog ponedjeljka. Poklonio je pogodak protivniku u remiju 3:3...

Djeca slavnih nogometaša katkad krenu putem svojim roditelja, ali izaberu poziciju na terenu na kojoj ih nitko ne očekuje. Luca Zidane nije htio biti vezni nogometaš poput Zinedinea, već je stao među vratnice, a isto je napravio i Jonathan Klinsmann čiji je otac Jürgen bio slavni njemački napadač.

Iako je počeo karijeru kao 'špica', Jonathan je ubrzo shvatio da mu se više sviđa biti vratar, još u mlađim uzrastima Bayerna 2008. godine. Od oca ga ne razlikuje samo pozicija na terenu, već i državljastvo koje je izabrao pa na ovom SP-u nastupa za Sjedinjene Američke Države čiju je seniorsku reprezentaciju vodio otac dok nije dobio otkaz prošle godine.

Jonathan je također ovog ponedjeljka postao svjetski poznat, ali ne zahvaljujući briljantnim obranama, već velikom gafu na susretu Svjetskog U-20 prvenstva između SAD-a i Ekvadora.

Naime, mladi Klinsmann je pokušao driblingom izigrati protivničkog napadača, no spetljao se i izgubio loptu te primio treći pogodak na utakmici koja je završila 3:3.

Neslavan dan za Jonathana, ali svaki golman ih ima...

Gaf Jonathana Klinsmanna Autor: Youtube