'petarda' na poljudu

Trener Hajduka Jure Ivanković objasnio koji je plan do kraja sezone

27.04.2024 u 22:25

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka s uvjerljivih 5:1 svladali su Rudeš na Poljudu u utakmici 32. kola SuperSport HNL. Ovako je utakmicu prokomentirao trener Jure Ivanković

'Dobro smo ušli u utakmicu, motivirano, razigrano s ciljem da što prije zabijemo pogodak. Stvorili smo dosta prilika. Razlika u individualnoj kvaliteti je dosta velika. Na kraju smo zasluženo slavili. Do kraja sezone ćemo pokušati dati što veću minutažu mladim igračima da vidimo na koga možemo računati', objasnio je trener Hajduka Ivanković.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Perišićeva klasa je vidljiva iz svemira. Napreduje u dobrom smjeru. Unio je ogromnu kvalitetu svojim ulaskom. Pukštas je odigrao fantastičnu utakmicu, osim kod nesretnog autogola. Drago mi je zbog njega. Nije ga htio gol, iako je bio u dosta prilika. Benrahou je bio odličan. Bio je ljut kad je izlazio iz igre jer je zbilja uživao. Livaja bi se mogao vratiti već protiv Varaždina u nedjelju. Marko je dodatan kvalitet ovoj momčadi, ali ima tu igrača koji, kada su na vrhunskoj razini, mogu pobjeđivati i bez njega', dodao je.

  • +26
32. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Rudeš Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec