ŽAO MU JE

Direktor Ubera se ispričao nakon što je snimljen kako napada jednog od vozača

01.03.2017 u 15:30

Bionic
Reading

Travis Kalanick, prvi čovjek tvrtke Uber snimljen je kako bezobrazno razgovara s jednom od vozača koji mu je ukazao na svoje nezadovoljstvo uvjetima suradnje s kompanijom

Šef Ubera Travis Kalanick kružnim mailom ispričao se zaposlenicima nakon što se na YouTubeu pojavio video u kojem se vidi kako se Kalanick povišenim tonom obraća vozaču Fawzi Kamelu koji ga je vozio u sklopu Uberove Black car usluge. Mail je došao u ruke DailyMaila, a snimku je od vozača otkupio Bloomberg i objavio na svom YouTube kanalu.

Travis Kalanick, CEO Ubera tijekom vožnje u kojoj je bio bezobrazan Autor: Bloomberg

“To je s…e. Znaš, neki ljudi jednostavno ne žele preuzeti odgovornost za sebe i svoje odluke.”, može se čuti Kalanicka kako povišenim tonom govori vozaču koji mu objašnjava kako ga je gotovo otjerao u bankrot nakon što je snizio cijenu Uberove Black Car usluge u kojem se klijente vozi u limuzinama. “Ispričavam se na svom ponašanju koje je bilo neprimjereno i kojeg se izrazito sramim. Moj posao je da vodim, i to na način koji nas sve može učiniti ponosnim, a ne ovako. Želim se ispričati Fawziju te zajednici vozača i klijenata te cjelokupnom Uber timu.”, napisao je Kalanick u isprici.