LOS SANTOS PRIDE

Nevjerojatna količina homofobije u LGBT modu za GTA V

14.07.2016 u 11:33

Bionic
Reading

Ekipa koja stoji iza organizacije štokholmske povorke ponosa odlučila je zapapriti inače kontroverzni Grand Theft Auto V predstavivši mod za igru koja na ulice imaginarnog grada donosi povorku ponosa

Pod nazivom Los Santos Pride dolazi nam mod za Grand Theft Auto V, neslužbeno proširenje za igru koje će razveseliti sve gejmere pripadnike LGBT zajednice. Svi zainteresirani koji ga žele preuzeti imat će priliku naći se na ulicama Los Santosa, virtualne verzije Los Angelesa, tijekom povorke ponosa.

Los Santos Pride je čisti pro bono projekt, a ostvarila ga je ekipa koja stoji iza štokholmske povorke ponosa. Dodatak će, jednog dana kada bude završen, biti potpuno besplatan.

Kako to obično biva, homofobija je značajno prisutna i u gejmerskoj zajednici. Prvi foršpan za Los Santos Pride objavljen na servisu YouTube nakrcan je homofobijom, što nimalo ne iznenađuje. Ne pada nam na pamet navoditi degutantne stvari koje ignoranti pišu u komentarima na YouTubeu, nego ćemo vas pozvati da pogledate prvi foršpan za Los Santos Pride.

Los Santos Pride - mod za GTA V