PROMJENE NA VIDIKU

Ovako će izgledati Mercedesi budućnosti, dolazi A klasa limuzina

11.02.2017 u 08:23

Bionic
Reading

Mercedes je pokazao svoj dizajnerski smjer koji dolazi s idućim modelima i daljnjim proširenjem game, koje uključuje i limuzinsku izvedbu A klase

Mercedes je pokazao ideje za svoj budući dizajnerski jezik na forumu u Njemačkoj, uključujući i koncepte nadolazećih sportskih automobila i limuzina. Na slikama vidimo studiju zaobljenog sportskog automobila, vjerojatno nasljednika Model AMG GT ili nekakav novi SLS (srebrni automobil) s velikim blatobranima i u trkaćoj izvedbi.  Tu je i ono što se čini kao hiperautomobil sa stražnjim motorom - bijeli automobil u pozadini.  Osim toga, na fotografijama je i crvena sportska limuzina, kako je Mercedes naziva.

Ima istaknute zaobljene bokobrane i podebljane horizontalne rešetke, moglo bi biti riječi o novoj S klasi. Mercedes je također pokazao nadolazeću A-klasu, ono što naziva “skulpturom A estetike”, a što je de facto automobil prekriven crvenom plahtom. Iako je Mercedes izjavio da je ovo njegov sljedeći korak prema čistijem dizajnu, nabori i jake linije su još uvijek vidljive na bočnim stranama, te će biti zanimljivo vidjeti kako će Mercedes izvesti svoju najmanju limuzinu. 

  • +6
Mercedes budućnosti Izvor: Promo fotografije / Autor: Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars