STIŽE IPAD AIR 2

Procurene fotografije otkrivaju još tanji Appleov tablet

12.10.2014 u 08:51

Bionic
Reading

Apple se priprema na događanje zakazano za 16. listopada, a na kojem se po glasinama planiraju otkriti novi iPad tableti, kao i osvježena linija Mac računala. iPad Air 2 prema glasinama i dostupnim fotografijama dosta sličan trenutnom modelu, no donosi Touch ID funkcionalnost te nešto tanji profil

Iako prema drugoj struji glasina u Appleu spremaju i 12,9-inčno izdanje iPada s dodatkom 'Pro' u imenu, svježe informacije navode kako zbog problema u proizvodnji uređaj neće ugledati svjetlo dana u 2014. godini. iPad Air 2 će imati tipke poput onih na iPhone 6 modelima, a stiže i Touch ID senzor umjesto 'stare' Home tipke. Dodatak ove funkcionalnosti ne čudi, s obzirom na to da je Apple nedavno konačno otvorio Touch ID funkcionalnost developerima za iOS platformu.

Prema pisanju bloga Tinhte.vn, kućište novog iPada će biti debljine svega sedam milimetara. Na žalost, video prikazuje samo jedan iPad model (Air 2) pa ostaje nejasno što se (osim eventualnog dodatka Touch ID mogućnosti) može očekivati za iPad mini modele: