BESPLATNJAČA

Sve ekspanzije za Battlefield 4 besplatne su do kraja tjedna

15.09.2016 u 14:15

Bionic
Reading

Poznati izdavač već neko vrijeme radi na nabrijavanju igrača na franšizu Battlefield. Tako je, recimo, sve ekspanzije za Battlefield 4 odlučio spustiti na prihvatljivu cijenu od nula kuna

Sav dodatni sadržaj popularne pucačine za više igrača možete downloadati putem Origina kliknuvši na ovaj link. Ponuda traje do 19. rujna, što znači da imate više nego dovoljno vremena za konačnu odluku: skinuti nešto potpuno besplatno ili ne.

Electronic Arts je uoči 'besplatnog tjedna' u igru ubacio i misije za zajednicu koje kumulativno 'rješavaju' svi igrači koji igraju igru.

Prva misija u China Risingu od igrača traži da unište 1,5 milijuna vozila u modu Air Superiority kako bi dobili Zlatni Battlepack. Misija je aktivna i trajat će do 18 sati 16. rujna, nakon čega na snagu stupa druga misija u Second Assaultu, gdje igrači moraju sakupiti milijun killova koristeći DAO-12 ne bi li ugrabili drugi Zlatni Battlepack. Konačno, dolazi misija u kojoj ćemo tijekom Naval Strikea potopiti 1,5 milijuna brodova, sakupiti milijun killova koristeći MPX u Dragon's Teeth te, konačno, sakupiti deset milijuna killova koristeći PDWove u Final Standu.

Sve detalje o 'besplatnjači' i spomenutim misijama možete pronaći na web stranici Battlefield.com. Za download svog dodatnog sadržaja posjetite dućan Origin.