DUGO SMO ČEKALI

WhatsApp ima novu značajku: Od sada možete prikvačiti ključne poruke u razgovorima

15.12.2023 u 10:49

Bionic
Reading

Bilo da se radi o nečijoj adresi ili rođendanu bliske osobe, često morate satima pretraživati poruke kako biste pronašli informacije koje vam trebaju. No WhatsApp je to odluči olakšati novom i dugo iščekivanom značajkom - sada vam omogućuje da prikvačite ključne poruke na vrh razgovora na WhatsAppu

'S prikvačenim porukama možete istaknuti važne dijelove u grupnim ili pojedinačnim razgovorima. To korisnicima pomaže uštedjeti vrijeme kako bi lakše pronašli poruke', naveli su iz WhatsAppa.

Evo kako možete isprobati novu značajku:

Da biste prikvačili poruku, jednostavno otvorite aplikaciju WhatsApp i odaberite chat u koji želite tu poruku prikvačiti. Pomaknite se u razgovoru do poruke koju želite prikvačiti, pritisnite je i držite duže. Tada će se pojaviti izbornik s novom opcijom koja nudi mogućnost prikačivanje poruke.

Zatim će vas aplikacija upitati da odaberete trajanje prikvačene poruke. Zadano trajanje je sedam dana, no možete odabrati da poruka ostane prikvačena 24 sata ili 30 dana. Kada se radi o grupnom chatu, administratori grupe će moći odabrati koji članovi mogu prikvačiti poruke.

Kao i kod drugih WhatsApp poruka, i prikvačene poruke su end-to-end enkriptirane.