kino iskustvo u vlastitom domu

Zakoračite u budućnost uz nove Samsung Neo QLED televizore

27.06.2022 u 12:14

Bionic
Reading

Rijetko koja inovacija u ljudskoj povijesti je ostavila takav odjek na društvo i kulturu kao što je televizija. Od prvih elektronskih TV uređaja i emitiranja programa prije gotovo jednog stoljeća, razvoj televizora kao uređaja te televizijskih sadržaja i formata obilježio je način na koji doživljavamo svijet, upijamo informacije i komuniciramo. Sami TV uređaji prošli su temeljitu transformaciju, od prvih glomaznih kutija s crno bijelim prikazom slike pa do gigantskih panela životopisnih boja

Ovogodišnji Samsung Neo QLED televizori posljednji su korak u tehnologiji televizora, uz brojne inovativne značajke i tehnologije koje iskustvo gledanja stavljaju u kontekst budućnosti.

Moćne tehnologije za kino iskustvo u vlastitom domu

Nova Samsung Neo QLED 2022 8K linija televizora opremljena je vrhunskim tehnologijama koji iskustvo uživanja u multimedijalnim sadržajima podiže na novu razinu. Uz Quantum Matrix tehnologiju uronite u središte radnje uz najsitnije detalje, dok napredna Neural Quantum 8K tehnologija primjenjuje umjetnu inteligenciju kako bi postigla visoku razinu kontrasta uz koji svaki sadržaj postaje kristalno jasan. Uz vrhunske tehničke značajke, Neo QLED 2022 liniju televizora odlikuje i Infinity One dizajn, elegantan i minimalistički vizualni izričaj koji osigurava da novi Neo QLED televizori budu smisleno uklopljeni u prostor u kojem se nalaze. Kvalitetna slika samo je jedan dio kinematografskog iskustva, a za cjelokupno iskustvo podjednako je bitan i zvuk. Dolby Atmos® i Q-symphony tehnologije podižu iskustvo gledanja na novu razinu pa možete uživati u koncertnoj reprodukciji zvuka iz udobnosti vlastite fotelje, a za potpuni doživljaj pobrinuti će se Samsung soundbar.

Više od samog gledanja

Dok je primarna funkcija naših televizora definitivno uživanje u filmovima, serijama i brojnim televizijskim sadržajima, mogu nam pružiti i mnogo više. Kroz svoju dugu povijest televizori su bili medij za jednostranu komunikaciju, no to više nije tako. Multi View način rada omogućiti će podjelu zaslona na čak četiri dijela – savršeno za trenutke kad recimo želite pratiti nogometnu utakmicu i vijesti u isto vrijeme ili surfati webom dok na drugom dijelu zaslona gledate video tutorial. Nova linija Samsung Neo QLED televizora omogućava jednostavno uparivanje televizora s računalom te korištenje aplikacija za video pozive kao što je Google Duo, čime dnevna soba u trenu postaju ured.

Nakon posla opustite se i uživajte u opsežnoj zbirci najboljih sadržaja za vježbanje kod kuće uz aplikaciju Samsung Health, s popularnim profesionalcima za fitnes i trenerima, koji se kreću od smirujuće vođene meditacije do treninga visokog intenziteta za one kojima je nakon napornog radnog dana potrebno nešto intenzivnije.

Nakon posla i treninga, Neo QLED televizor može postati vaš najbolji sluga. Uz aplikaciju SmartThings možete se lagano opustiti i prepustiti ostatak svojemu pametnom televizoru. Neo QLED za Vas se može besprijekorno spojiti na vaše uređaje, nadzirati ih i upravljati njima. Odaberite između nekoliko glasovnih pomoćnika i uživajte u najboljim sadržajima iz udobnosti vlastite fotelje. Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant – svi su oni ugrađeni u televizor i spremni su pružiti optimalan doživljaj zabave.

Kakve god bile vaše preference ili potrebe, brojne inovativne tehnologije unutar Neo QLED 2022 8K televizora pobrinuti će se da iskustvo korištenja bude bez premca. Pravo vrijeme za kupnju Neo QLED 2022 8K televizora je upravo sad, jer od 15.6.-17.7.2022. uz kupovinu nekog od novih Neo QLED 2022 8K televizora, ostvarite pravo na odličan poklon – soundbar uz koji će vaše iskustvo uživanja u filmovima i serijama uistinu biti dovedeno na kino razinu.

Više informacija o Neo QLED 2022 8K televizorima i posebnoj promociji možete pronaći na poveznici.