PROMO

Startup Live Split

Objavljeno: 06.03.2012 14:30 / PB

Foto: Promo fotografije StartupLive / StartupLive

Startup Live Split, prva konferencija koja okuplja startup projekte u IT-u u Hrvatskoj, održat će se od 1. do 3. lipnja u prostorijama Multimedijalnog kulturnog centra

Riječ je o konferenciji koja se održava u 25 zemalja svijeta, a pod pokroviteljstvom splitske informatičke tvrtke Procedo u Splitu će se na natjecanjima, diskusijama i radionicama okupiti 300 stručnjaka i ljubitelja startup scene iz cijeloga svijeta.

Najavljen je dolazak regionalnog menadžera Googlea, glavnih urednika vodećih svjetskih IT portala (TNW, Mashable), nekolicine inozemnih investitora zainteresiranih za ulaganja u IT projekte te poznatih ljudi iz svijeta startupa.Kako kažu organizatori, glavni je cilj konferencije približiti startup scenu široj publici te prezentirati potencijalnim investitorima nove projekte, kao i mladim projektima potencijalne ulagače. Usto, naglašavaju, namjera je ucrtati Split na IT kartu svijeta kao poželjnu destinaciju, čija IT scena ima što za ponuditi.

Posjetitelji će, osim u službenom dijelu konferencije, moći uživati i na tri after partyja te na niz događanja zabavnog karaktera. Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti na Startuplive/Split.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu