Ciklofil

Pedalafest iPhone i Android aplikacija

Objavljeno: 31.05.2012 13:00 / bl

Foto: Promo fotografije pedalafest / bl

Prvi hrvatski biciklistički festival, Pedalafest, dobio je i vlastite mobilne aplikacije na kojima se možete detaljnije informirati o događanjima

Broj biciklista u Zagrebu svakodnevno raste, baš kao i broj vlasnika pametnih telefona. Dijelom i zbog prvih, od 7. do 9. lipnja u Zagrebu se u domu HDLU-a događa Pedalafest, prvi hrvatski biciklistički festival, a zbog drugih festival ima i vlastitu mobilnu aplikaciju!

Aplikacija je nastala na platformi Shoutem i dostupna je vlasnicima uređaja Android i iPhone. Osim što će posjetitelji moći provjeriti raspored događanja na Pedalafestu kroz aplikaciju, u njoj mogu saznati više o predavačima, radionicama, izložbama i novostima.

No to naravno nije sve - aplikacija omogućava komunikaciju među onima koji su je preuzeli, a ima i mogućnost prijavljivanja na lokaciju. Pedalafest, u organizaciji Sindikata biciklista, festival je u pravom smislu te riječi.

Posjetitelji mogu slušati predavanja istaknutih promotora bicikla, poput Marca von Woundeberga i Michaela Cramera, na zabavnim radionicama saznati kako napraviti LED ekran na kotaču ili sladoled biciklom te uživati u čitavom nizu popratnih događanja poput izložbe koje možete doživjeti samo ako je gledate s bicikla.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu