TV

Rijeka

01.05.2012 u 09:40

Bionic
Reading

U svibnju AXN premijerno na našim malim ekranima prikazuje seriju Rijeka, još jedan u nizu hit s prikazivanjem započinje Rijeka - još jedna u nizu novih i ekskluzivnih serija koje donosi AXN. Steven Spielberg i Oren Peli, redatelj filma Paranormalna aktivnost, donose nam uzbudljivu novu seriju smještenu duboko u srce Amazone. Serija se prikazuje od 2. svibnja u 22:00 na AXN-u

Napeta serija - čije prikazivanje započinje 2. svibnja - prati mistične avanture supruge i sina dr. Emmeta Colea, koji je nestao duboko u srcu Amazone tijekom potrage za dramatičnim snimkama za svoju popularnu TV-emisiju. Supruga Tess i sin Lincoln pridružuju se Emmetovoj filmskoj ekipi na putovanju kroz Amazonu kako bi ga pronašli. Kako idu sve dublje u svojoj potrazi, počinju se događati sve jezivije stvari.

Osim uzbudljive priče, izvanredna je i glumačka postava koja je na filmskoj razini. Emmeta Colea tumači Bruce Greenwood, poznat po ulozi kapetana Pikea u filmu Zvjezdane staze XI iz 2009. godine. Njegovu suprugu glumi Leslie Hope, koju znamo iz serija 24 i Zvjezdane staze: Deep Space 9. Njihovog sina tumači Joe Anderson, engleskiglumac poznat po ulogama u filmovima Luđaci (The Crazies) i Opstanak (The Grey). U jedinstvenoj horor-seriji čiji je tvorac Oren Peli, redatelj filmskoga hita Paranormalno, pojavljuje se i mađarska glumica Lili Bordán u ulozi lika Mine.

Premijera: 2. svibnja u 22:00.
Premijerne epizode: od 9. svibnja, utorkom u 22:00 na AXN-u.
Najnovija serija premijerno se prikazuje na kanalu AXN, a dostupna je i u HD kvaliteti na kanalu AXN HD.