Događanja

Nedjeljom ujutro, subotom navečer trailer

05.09.2012 u 09:57

Bionic
Reading

Sonja, Hans, Srbin i Filip glavni su junaci politički nekorektne kvartovske serije Nedjeljom ujutro, subotom navečer, koja se počinje emitirati 16. rujna u 21 i 45

Put od nagluplje ideje do kvartovske legende je kratak. Znaju to dobro junaci serije Nedjeljom ujutro, subotom navečer. Četvorka je to u ranim dvadesetima, mnogi bi rekli – najboljim godinama. Ako i jesu u najboljim godinama, nisu baš rođeni u najbolje vrijeme i u najboljim okolnostima. Premda žive u kvartu u kojem se nema što raditi, u zemlji u kojoj se gotovo više i ne može raditi, s roditeljima koji su ili siromašni ili na privremenom radu u inozemstvu ili alkoholičari, glavni junaci nisu nimalo depresivni i ogorčeni. Previše su mladi da bi ih to moglo obeshrabriti, s previše smisla za humor da se iz toga ne bi sprdali i previše maštoviti da bi im to sputalo kreativnost!

Iz vikenda u vikend ulaze u sve gluplje i gluplje situacije - i tek nedjeljom ujutro trebaju rekonstruirati što se dogodilo u subotu navečer! Kako to izgleda u praksi, pogledajte u prvom traileru za seriju:


Nusn možete pratiti na Facebooku, Twitteru i Pinterestu