Unfollow by Jasno i Glasno

'Nedjeljom ujutro, subotom navečer' prva hrvatska serija s Twitter hashtagom!

Objavljeno: 24.09.2012 13:59 / pb

Foto: Promo fotografije nusn / nusn

Gledatelji nove humoristične serije 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer' preko službenog hashtaga - #nusn - mogu dijeliti dojmove o seriji, što je trend pokrenut nedavno u Sjedinjenim Državama

I prije samog početka emitiranja, odnosno već od prve klape, gledatelji su mogli na Twitteru pratiti kako se razvija serija 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer', i to na službenom Twitter profilu @NUSNhr. No osim toga serija 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer' koju su za HRT producirali Kinorama i B produkcija sada se može pohvaliti kako je postala prva serija u Hrvatskoj koja ima službeni hashtag na Twitteru - #NUSN. Putem hashtaga #NUSN korisnici Twittera će svake nedjelje sudjelovati u raspravi o seriji i uživo pratiti što su gledatelji o njoj napisali.

Trend koji je vani počeo prošle godine sada je zaživio i u Hrvatskoj, a gledatelji su bogatiji za još jedan način komunikacije o novostima u HTV-ovom programu. Ako još to niste napravili, seriju 'Nedjeljom ujutro, subotom navečer' odsad pratite i na Twitteru na službenom profilu serije @NUSNhr i putem hashtaga #NUSN. Serija se prikazuje svake nedjelje na prvom programu u 21 sat i 50 minuta.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu