Promo

Stalak za skate. Polica za bicikl. Mama je rekla: Reda mora biti!

Objavljeno: 05.01.2013 09:00 / SB

Foto: Promo fotografije RED / RED

Koliko puta vam se desilo da ste rano ujutro u žurbi, a bicikl vam priječi put do kupaonice ili se spotičete na skate koji ste ostavili na podu?

RED-projekt pokušaj je mladih poduzetnika za olakšavanje svakodnevice svima koji znaju kako je frustrirajuće zapinjati za stvari koje nemaju svoje mjesto u stanu.

Inovativni, jedinstveni i multifunkcionalni proizvodi praktična su dizajna pa se mogu objesiti na zid, a stalak za skate može jednostavno stajati i na podu.

Polica za bicikle, nazvana Wallbox, napravljena je u dvije dimenzije: Wallbox M i L. Izrađena od kvalitetne i čvrste šperploče, ima nosivost od 17 kg tako da uz bicikl na njoj možete držati i ostale stvari koje čine nered u stanu. :)

Stalak za skate - tablon, napravljen je od medijapana i teži kilogram, dovoljno da održi stabilnost skateboarda na podu, a opet dovoljno lagan da se objesi na zid. Tablon se može odabrati u pet različitih modela: televizor, semafor, kolica, skate i karta. Osim toga izrađene su i veličine za skateboarde i longboarde.

Navedeni su proizvodi u potpunosti izrađeni u Hrvatskoj, a namijenjeni su svima koji se bore za svaki kvadrat u (podstanarskom ili roditeljskom) stanu, a pogotovo onima čija mama ili cura uporno trube da reda mora biti.

Just tweet it

Play of the day

Uvjeti korištenja | Kontakt | Oglašavanje | Promocija | Impressum | Pomoć
© T-Hrvatski Telekom 2013. Sva prava pridržana.
Odaberi temu