Promo

Najbolje od kazališta i filma na Reviji ADU-a

17.01.2013 u 11:50

Bionic
Reading

Akademija dramske umjetnosti od srijede, 23. siječnja, do subote, 26. siječnja, ugostit će prvu Reviju nastavne produkcije ADU-a

Na Reviji ADU-a (RE:ADU) prikazat će se najuspjelije akademske produkcije iz protekla dva semestra, a vizija je otvoriti gledalište Akademije novoj publici, kazališnoj kritici, kolegicama i kolegama, budućim i sadašnjim generacijama koji se bave dramskom umjetnošću.

Svi programi počinju u 20 sati, a publiku očekuju tri kazališne te jedna filmska noć. Prva dva dana rezervirana su za ispitne produkcije – srijeda za 'Tko se boji Virginije Woolf', prošlogodišnji glumački ispit klase aktualnog dekana Borne Baletića i glumice Marije Škaričić, a četvrtak za ovogodišnji ispit iz scenskog pokreta, treće godine studija glume pod mentorstvom koreografkinje Ksenije Zec i redatelja Saše Božića.

U petak će se prikazivati višestruko nagrađivani filmovi Hane Jušić, Barbare Vekarić, Sonje Tarokić, Đure Gavrana i Matije Vukšića, redom studentica i studenta Akademije koji su svojim redateljskim umijećem osvojili prestižne nagrade na svjetskim studentskim festivalima.

Posljednjega dana, u subotu, na pozornici Akademije odigrat će se Gospođica Julija u režiji studenta Ivana Planinića, koja je prošle godine također ostala zapažena po gostovanjima na studentskim festivalima.